Kotányi Kuře grilované 30g

Kód: 8590132015734
Neohodnoceno
19,90 Kč 66,33 Kč / 100 g
Skladem (> 5 ks)

KOTÁNYI Kuře grilované je rafinovaná směs ušlechtilých koření a aromatických bylin, která vašemu kuřeti i jiným druhům bílého masa dodá opravdu plnou chuť. A grilování vás bude zase bavit.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sypký kořenící přípravek

Složení

Jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodid draselný) (max.57%), Paprika, Česnek, Cibule, Pepř, Majoránka, Kmín, Hořčičné semínko, Rozmarýn, Šalvěj

Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, vajec, soji, celeru, sezamu a mléka (laktóza).

Alergeny jsou označeny tučným písmem.

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty
na 100g
Energetická hodnota 724 kJ / 172 kcal
Tuky 3,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 24 g
z toho cukry 16 g
Bílkoviny 7,1 g
Sůl 51,5 g

Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)

Informace o produktu

Loga třetí strany

Zelený bod

Skladování a použití

Recepty

Jeden rychlý recept na vyzkoušení:
Grilovaná kuřecí stehna na červené cibulce
Pro 2 osoby potřebujeme: 2 kuřecí stehna s kůží, 1 polévkovou lžíci KOTÁNYI Kuře grilované, 3 polévkové lžíce bodlákového oleje, 2 červené cibulky, sůl, černý pepř, KOTÁNYI z ručního mlýnku, 1 polévková lžíce balsamikového octa.

Návod k přípravě: kuřecí stehna potřeme směsí KOTÁNYI Kuře grilované, pokapeme 2 lžícemi bodlákového oleje a necháme 20 minut marinovat. Poté stehna ogrilujeme. Cibulku oloupeme, nakrájíme na kolečka, pokapeme zbylým olejem a vložíme na gril. Osolíme, okořeníme pepřem a tymiánem a nakonec potřeme balsamikovým octem. Ogrilovaná kuřecí stehna připravíme na talíř s kolečky cibule.

Tip: vynikající přílohou je rýže.

Příprava a použití

Použití: dokonalé ke kořenění drůbežího masa, například kuřecích stehen a prsou, i krůtího a králičího masa.

Skladování

Skladujte a uchovávejte v chladu a suchu.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Koření a ochucovadla
Výrobce:: KOTÁNYI GmbH A2120 Wolkersdorf PF 66 Rakousko info.cz@kotanyi.com www.kotanyi.cz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: