Liptov Pološtiepok na gril + pikantní omáčka, 4ks

Kód: 8586000049390
Neohodnoceno
97,90 Kč 40,79 Kč / 100 g
Skladem (> 5 ks)

Uzený přírodní pařený sýr.
Studená pikantní omáčka, neemulgovaná.

Detailní informace

Detailní popis produktu

240 g sýr + 50 g omáčka.

Složení

Mléko, Sůl, Mlékařské kultury, Tuk v sušině: min. 44 %, Sušina: min. 51 %

Alergeny jsou označeny tučným písmem.

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty
na 100 g výrobku: sýr
Energie 1253 kJ/302 kcal
Tuky 23 g
z toho nasycené mastné kyseliny 15 g
Sacharidy 2,1 g
z toho cukry <0,5 g
Bílkoviny 22 g
Sůl 1,5 g
Vápník 326 mg t.j. 40,8 % RHP*
*RHP-referenční hodnota příjmu

Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)

Informace o produktu

Původ

Slovensko

Skladování a použití

Návod k přípravě

Návod na vaření - Obecné
Jak na to?
(grilujeme po celý rok)
Grilování - Chlazené
Elektrický gril
200 - 230 °C
8 - 10 min
Grilujte na grilovací desce (nerozteče se ani se nepřilepí).

Gril na tuhé palivo
200 - 230 °C
6 - 8 min
Grilujte na grilovací desce či v ALU misce s kapkou oleje (nerozteče se ani se nepřilepí).
Plotna - Chlazené
190 - 205 °C
5 - 6 min
Grilujte s kapkou oleje pro křupavější kůrku (nerozteče se ani se nepřilepí).

Recepty

Recept s pikantní omáčkou

Suroviny na 2 porce:
4 ks Liptov Pološtiepok na gril
2 ks Čerstvá jablka
1 ks Čerstvá červená paprika
30 g Olej
60 g Slanina prorostlá - plátky

Postup grilování:
Grilovací desku nebo pánev rozpalte na 190 °C. Sýr s kapkou oleje grilujte z každé strany 2-4 minuty, až se vytvoří pěkná zlatavá kůrka. Aby byl sýr pěkně vláčný je nutné, pološtiepok uprostřed co nejvíce prohřát. Jablka nakrájejte na širší plátky a grilujte z obou stran spolu s paprikou. Podávejte se studenou pikantní omáčkou.

S jablkem a paprikou ugrilujte a naservírujte také slaninu.

Skladování

Uchovejte při teplotě od 4 °C do 8 °C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mozzarella, do salátu, na gril, fondue a raclette
Distributor:: Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s. Vyskočilova 1481/4, Michle 140 00 Praha Česká Republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: