Veselá kráva Sýr a křup 35g

Kód: 3073780821155
Neohodnoceno
14,90 Kč 42,57 Kč / 100 g
Skladem (> 5 ks)

Bez přidaných konzervantů, umělých aromat, Vydrží mimo lednici

Tavený sýr* a trvanlivé pečivo.

Kombinace lahodného krémového sýra* & křupavých tyčinek. To je Sýr a Křup, jedinečná svačinka plná chuti a zábavy, kterou si oblíbí nejen děti, ale i dospělí. Neobsahuje přidané konzervanty a umělá aromata, je zdrojem vápníku a vydrží mimo lendičku. Díky svému unikátnímu formátu a praktickému balení poslouží jako skvělá svačina do školy, na výlety nebo jen tak.
*Tavený sýr vyrobený ve Francii. Mléčné složky pochází z EU.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tavený sýr a trvanlivé pečivo. Produkt je vyroben technologií UHT.

Složení

Tavený sýr* (71,4 %): obnovené odtučněné mléko, sýry (20%), máslo, mléčný minerální koncentrát, mléčné bílkoviny, tavicí sůl E452, zahuštěná prokysaná syrovátka, Trvanlivé pečivo (28,6 %): pšeničná mouka, slunečnicový olej, ječný slad, jedlá sůl, droždí, Min. 40 % sušiny, Min. 45 % tuku v sušině, *Tavený sýr vyrobený ve Francii. Mlécné složky pochází z EU

Může obsahovat stopy sezamu.

Alergeny jsou označeny tučným písmem.

Výživové hodnoty

Výživové hodnoty
na 100 g na 35 g
Energie 1172 kJ 410 kJ
281 kcal 98 kcal
Tuky 15,5 g 5,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 9,5 g 3,3 g
Sacharidy 24,5 g 8,6 g
z toho cukry 5,5 g 1,9 g
Bílkoviny 10 g 3,5 g
Sůl 1,5 g 0,53 g
Vápník 570 mg (71%*) 200 mg (25%*)
*denní referenční hodnoty příjmu

Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)

Informace o produktu

Původ

Tavený sýr vyrobený ve Francii. Mléčné složky pochází z EU.

Skladování a použití

Skladování

Produkt je vyroben technologií UHT, která umožňuje skladování mimo lednici do +25°C. Pro lepší chuť výrobku doporučujeme po zakoupení skladovat v lednici. Minimální trvanlivost do data uvedeného na spodní straně obalu.

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sýrové snacky
Distributor:: Bel Sýry Česko a.s. Pražská 218 675 26 Želetava info-cz@groupe-bel.com www.belsyry.cz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: